Emelőhátfal, hidraulika javítás

Az emelőhátfal szerviz expressz és teljes körű: Mechanikus, hidraulikus, elektromos hibák feltárását, javítását egyaránt vállaljuk.

Az emelőhátfalak összes típusával foglalkozunk: Sörensen, Dhollandia, Dautel, Bär, MBB / Hubfix, Anteo, Behrens, Z-lift / Zepro gyártmányok napi szinten megfordulnak nálunk, de az alábbi (Atlas, Teha, Scanlift, Hesselman – Nacov, Haco, Rico, Ama-Avo-Mariba, Interlift, Sörling, Hiab / Nummi, Multi-lift, Erhel / Hydris, stb.), nálunk kevésbé elterjedt emelőfalak javításában is hatékony segítséget tudunk nyújtani. Igény szerint emelőfal munkavédelmi felülvizsgálatot is végzünk.

EMELŐFAL ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTÉS, BESZERZÉS:

A leggyakoribb Sörensen, Dhollandia, Dautel, Bar, MBB / Hubfix gyártmányú hátfal típusokhoz jelentős raktárkészletet tartunk. A fent felsorolt emelőhátfalakhoz a főbb alkatrészek (szivattyú, tápegység, motor, higany- és taposókapcsolók, mágnesszelepek, stb.) rendelhetők, de a kevésbé gyakori típusokhoz is sok mindent biztosítani tudunk. Raktáron nem lévő alkatrészeket jól működő holland, német és olasz kapcsolatainknak köszönhetően, már 1-2 napos szállítási határidővel is biztosítani tudjuk. Alkatrész beszerzéséhez feltétlenül szükséges a hátfal- és a szükséges alkatrész paramétereinek (pl. gyártmány, típus, stb.) megadása, illetve az alkatrészről készült fénykép elküldése.

Hátfal alkatrész webáruházunk ide kattintva érhető el

emelőhátfal alkatrész

EMELŐHÁTFAL ÉRTÉKESÍTÉS, FELSZERELÉS:

Az igényeknek megfelelően vállalunk új és használt hátfal felszerelést, beüzemelést. A felszereléshez szükséges átalakítási engedély beszerzését, valamint a soron kívüli vizsgafelkészítést, vizsgáztatást elvégezzük.

HIDRAULIKA JAVÍTÁS:

Az emelőhátfalakon kívül még különböző (SIMON, PALFINGER, stb.) emelőkosaras és darus járműfelépítményekkel, valamint billentő munkahengerek (EDBRO, MEILLER, HS PENTA, GEORG, NEUMEISTER) javításával is foglalkozunk.